top of page

Utbildning med Dermalight

PDF text _edited.jpg
Ta del utav Dermalights engagerande utbildningar, designade för att inte bara förstärka ditt kunnande inom skönhetsbranschen utan också ge dig de verktyg som behövs för att ta din klinik till nästa nivå. Genom våra omfattande kurser strävar vi inte bara efter att uppfylla utan överträffa dina förväntningar, med fokus på att utrusta dig för en framgångsrik verksamhet.

Dermalights engagemang sträcker sig över hela Sverige, och vi ser fram emot att dela vår passion och kunskap med skönhetsentusiaster enda från Luleå till Ystad. Kontakta oss idag för att upptäcka hur våra utbildningar kan forma din framtid, var du än befinner dig i landet.

Våra utbildningar..

Q-Switched YAG:

Utforska möjligheterna med Q-Switched YAG-laserbehandlingar genom våra specialiserade kurser. Lär dig de senaste teknikerna för pigmentreduktion, tatueringavlägsnande och hudföryngring.

 

Hifu (High-Intensity Focused Ultrasound):

Djupgående kunskap om Hifu-tekniken är avgörande för att erbjuda effektiva och icke-invasiva ansiktslyft. Våra Hifu-utbildningar täcker allt från grundläggande till avancerade procedurer.

 

Kroppsskulptering med EMS (Electrical Muscle Stimulation):

Förstå konsten att forma kroppen genom elektrisk muskelstimulering. Våra utbildningar fokuserar på säker användning och maximala resultat för kroppsskulptering.

 

Ansiktsbehandlingar:

Djupdyk i världen av ansiktsbehandlingar med våra specialiserade kurser. Oavsett om det är klassiska spa-behandlingar eller avancerade ansiktsprocedurer, är våra utbildningar utformade för att öka din expertis.

 

Dermalight strävar efter att vara din pålitliga partner i din resa mot framgång inom skönhetsbranschen. Kontakta oss på info@dermalight.se idag för att ta reda på mer om våra skräddarsydda utbildningar.
Korta kurser, långsiktig framgång!
bottom of page