top of page
Kvinnan ler i kostym

Tveka inte att höra av dig om du  har några frågor

DermaLight är en väletablerad leverantör av klinikutrustning, med en lång historia av att erbjuda säkra behandlingar till sina kunder. Vårt sortiment omfattar en mängd olika utrustningar, såsom Q-switched nd:YAG laser för tatueringborttagning, Diod laser för hårborttagning och fettreducering, EMS muskelstimuleringsutrustning, HIFU, DermaLight LED-mask och ljusterapi.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av kosmetiska och medicinska utrustningar och har 16 års erfarenhet. Vår utrustning är noga utvald baserat på våra kunders behov och önskemål om prestanda, kvalitet och pris. Vi förstår att många salonger och kliniker inte har den ekonomiska möjligheten att köpa, hyra eller leasa en dyr laser eller annan utrustning, och vi strävar efter att hålla våra priser låga genom att inte köpa in stora lager och ha dyra showroomkostnader.

Vi erbjuder endast utrustningar med CE-certifikat och ger professionell utbildning för att säkerställa att behandlingar utförs på ett säkert sätt. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till vår utrustning. Vi hoppas att du väljer att lita på oss som din leverantör av klinikutrustning och ser fram emot att hjälpa dig att växa och lyckas.

DermaLight, din leverantör av klinikutrustning sedan 2006

bottom of page