Kvinnan ler i kostym

Tveka inte att höra av dig om du  har några frågor

Välkommen till DermaLight

Sedan 2006 har vi på Dermalight varit en helhetsleverantör av klinikutrustning och utbildat för att säkerställa säkra behandlingar. Hos oss kan ni köpa, leasa, hyra  Q-switched nd:YAG laser för borttagning av tatuering, Diod laser för hårborttagning, fettreducering, kroppskulptering så som EMS muskelstimulering och vakuumkaviations utrustning, HIFU, DermaLight Led Mask- ljusterapi och andra utrustningar. Fråga oss gärna om det är någon utrustning som du söker. Vi har 16 års erfarenhet och samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer av olika kosmetiska och medicinska utrustningar.

Vad skiljer oss från andra leverantörer av

välkända klinikutrustningar?

Vi har noggrant valt den klinikutrustning som vi har i vårat sortiment och det avgörande har varit våra kunders behov och önskemål om prestanda, kvalitet och pris. Vi förstår att de flesta salonger och kliniker inte har den ekonomiska möjligheten eller viljan att köpa, hyra  eller leasa en laser eller annan utrustning för 300 000 kr ex moms -1000000 kr ex moms, Det skulle innebära för klinik ägaren att de skulle ta väldigt många år innan utrustningen kan ge vinst och när utrustningen är betald är utrustningen kanske föråldrad. Leverantören lockar då med att byta ut maskinen kostnadsfritt och att ni förlänger leasing, hyres avtalet och binder upp er med höga månadskostnader och höga räntor.

Den som tjänar mest på affären är leverantören,

De lovar den bästa maskinen ! Visst det finns klinikutrustning som kostar 500000 kr 1000000 kr som är i särklass bäst och era kunder blir nöjda, men du som klinik ägare tjänar inte så mycket på utrustningen utan kanske får mer stress och dessutom höga kostnader när ni behöver byta ut laser lampan.

Hur kan vi pressa ner våra priser så mycket?

Vi kan hålla ner priserna på grund av att vi inte köper in stora lager och har stora kostnader så som dyra showroom, ect.

Det betyder att vi pressar ner våra kostnader i företaget, vilket gynnar våra kunder som  får lägre priser på klinikutrustning och de betalar endast för den utrustning de köper.

Lägre priser betyder inte att Dermaligt klinikutrustning har sämre kvalité än de dyra utrustningarna, Tvärtom har det visats i tester där  Dermalight klinikutrustning har fått bättre resultat än dyrare utrustning.

Det här kan vi göra för er:

 • Vi erbjuder endast utrustningar som är testade och innehar CE certificat.

 • Våran klinikutrustning håller det som utlovas. Bra prestanda, hög kvalitet och fantastiska resultat.

 • Du kommer att tjäna på den klinkutrustning som du investerar i.

 • Vi kan erbjuda räntefri avbetalningsplan så att ni  snabbt kan komma igång och ha en fungerande verksamhet.

 • Vi skräddarsyr  företagspaket ut efter era behov och ekonomiska förutsättningar  så att ni kan komma igång så snart som möjligt.

 • Vid köp av utrustning ingår utbildning och är ett måste för att få utföra behandlingar med Dermaligt klinikutrustning,

 • Efter godkända resultat erhåller ni ett Certificat 

 • Vi följer strålsäkerhetsmyndighetens regelverk och rekommendationer gällande hur laser får användas.

 • Ni har alltid minst 2 års garanti på er utrustning

 • Obegränsad Support

 • Du som kund är viktig för oss och vårat samarbete börjar när du  har investerat i någon av våra utrustningar. Vi finns alltid tillgängliga för support när det gäller behandlingar eller om det gäller teknisk support.

 • Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med oss som leverantör.