top of page

Ta steget mot att bli en eftertraktad skönhetsterapeut med vår utbildning redan idag!

b2b41946508adec1381c2e49caa06ad2-min_edited.jpg

Drömmer du om att bli en Skönhetsterapeut? Då har vi utbildningen för dig!

En Skönhetsterapeut jobbar med behandlingar som Hudterapeuter, inklusive laserbehandlingar för hårborttagning, Q switched YAG laser för borttagning av tatuering. kroppsskulptring med utrustning, EMS, fettreducering med utrustning och ansiktsbehandlingar, HIFU, Microneedling, Hydra facial.

 

Vi har utbildat duktiga och säkra Laserterapeuter sedan 2006 och efter avslutad kurs kan du utföra effektiva och säkra behandlingar. Du får också ett Certifikat som Diplomerad Skönhetsterapeut.

Våra lärare har över 30 års erfarenhet av skönhetsbranschen, med en bakgrund som Hudterapeut och lärare i ämnet. Utbildningarna varierar i längd och intensitet beroende på hur snabbt du vill komma igång.

 

Utbildningspaketet inkluderar klinikutrustning, marknadsföringsmaterial, certifikat som Skönhetsterapeut och obegränsad support även efter utbildningen.

Efterfrågan på Skönhetsterapeuter kommer att öka och det ställs större krav på att terapeuter inom skönhetsbranschen kan utföra säkra och effektiva behandlingar.

 

Med vår utbildning får du en heltäckande utbildning som säkerställer att du kan utföra säkra och effektiva behandlingar. Vill du veta mer? Kontakta oss genom chatten eller mail oss på dermalight@live.se  så hör vi av oss till dig.

bottom of page